top of page
Whispers of Love, Josephine Wall, orakelkort, nettbutikk

Whispers of Love

Orakelkort

UTSOLGT


Dette er en stokk jeg har hatt glede av selv gjennom mange år. Den hjelper meg å forstå hva slags relasjoner jeg står ovenfor i ulike situasjoner og hva jeg kan gjøre for å styrke båndene til mine nærmeste.


Whispers of Love er ikke en allround stokk. Den retter seg først og fremst mot relasjoner og passer ikke alltid til andre emner. Likevel må jeg si at jeg er veldig glad for min, for når det handler om relasjoner og kjærlighet, så er den rett og slett kjempefin. Innenfor temaet relasjoner har stokken et bredt nedslagsfelt. Den gir veiledning til alle slags relasjoner, ikke bare romantiske. Kjærlighet fins i våre liv på så mange slags måter. Til dyr, deg selv, slektninger, venner, kjæreste, barn... Whispers of Love snakker om dem alle.

Jeg har fått mange presise og åpnende beskjeder av Whispers of Love gjennom årene. Noen ganger har de hjulpet meg å ta valg eller gi slipp, andre ganger å ta vare på meg selv og mine kjære. Blant kortene i stokken er det ett som har kommet til meg igjen og igjen. Det har blitt en følgesvenn som minner meg på å verdsette det gode jeg har og leve der jeg er i stedet for å lengte etter ting jeg ikke har. Denne gjentatte beskjeden har betydd mye for meg.


Teksten i boka er nokså kortfattet, og det gjør stokken enkel å bruke. Temaene på kortene er gjennomgående gode. De er lett tilgjengelige, men samtidig dype. Dette er en stokk som kan være med deg lenge og hjelpe deg å utvikle, på et stadig dypere nivå, evnen til å møte deg selv og andre med ærlighet, medfølelse, tilgivelse og kjærlighet.


Vil du eie bare en eneste stokk, så er neppe Whispers of Love den rette. Men hvis du liker å kunne velge mellom ulike stokker til ulike spørsmål, så er den et veldig godt kjøp.


50 kort + bok med 72 sider

ISBN 978-1-922161-10-9

Utgitt i 2013. Utgaven her er en utvidet versjon fra 2019.

bottom of page