top of page

Veiledning, visdom og vekst:


Tarot


Har du lyst til å lære om tarot? I så fall er du hjertelig velkommen! Jeg har fokus både på visdommen som fins i disse kortene, deres dype innsikt om livet, og muligheten for veiledning  og vekst. Å kunne tarot er som å ha en mentor som alltid er tilgjengelig, en direktelinje mellom deg selv og kilder som vet mer enn noe menneske. Og det er mulig for alle, du behøver ikke ha sterk intuisjon eller andre spesielle gaver.


Neste mulighet for å lære og praktisere tarot ser du her:
Inspirasjonskvelder med tarot

Onsdagene 8., 15. og 22. mars kl. 18-21


Voldgaten 97, Gamlebyen (Vollmesterboligen)

Pris: 1100;

Påmelding: 976 70 784 / ida.blaaahimmel@gmail.comVelkommen til deg som vil lære (eller lære mer), øve og praktisere. Bli inspirert og få påfyll!


Første kveld tar vi for oss Tarot & det feminine i anledning kvinnedagen 8. mars. Vi jobber med Høyesteprestinnen og Keiserinnen fra Den store Arkana og de fire pasjene og dronningene fra hoffkortene. Andre kveld går vi inn i det maskuline, og siste kveld er temaet essens og ren væren.


Det blir spennende timer med undervisning, indre reiser, tolketrening og ulike øvelser. På veien får du innsikt i både tarot og deg selv. Det er bare å begynne å glede seg!


Inspirasjonskveldene passer for både deg som er fersk og deg som kan mye. Jeg håper på mange fine tarotfolk i sirkelen og ønsker


Hjertelig velkommen!


Mine kvalifikasjoner

  Jeg har levd med tarot i mer enn 25 år og har masse kunnskap og erfaring. Underveis har jeg både undervist i tarot, laget en egen versjon av Den store Arkana og solgt tarot i butikk og på messer. Det viktigste er likevel at jeg har brukt tarot i mitt eget liv og opplevd hvor mye det gir.


Det viktigste for meg når jeg underviser er at tarot skal hjelpe deg å forstå deg selv og andre og å ta kloke valg i livet. Jeg spør ytterst sjelden om framtiden. Dette er fordi jeg er opptatt av å åpne bevisstheten og livet heller enn å snevre dem inn.  


Til daglig jobber jeg som Rosenterapeut og massør og er vant til å forholde meg til følelser, også de som er dype og sterke. I tillegg er jeg astrolog, jobber med lydhealing og har erfaring med farger, krystaller og planter. 

Tarot-timer bare for deg?


Jeg skreddersyr gjerne undervisning etter dine ønsker. Slå deg sammen med venner eller hyr meg alene. Slike timer gir effektiv læring! Si fra til meg på forhånd hva du vil lære om, og still så mange spørsmål du vil. 


Pris: 700; / time eller etter avtale (rabatt ved flere timer)

Sted: Voldgaten 97 i Gamlebyen


Ta kontakt med mail til ida.blaahimmel@gmail.com eller sms til 976 70 784 for tilbud.

bottom of page