top of page
Sacred Earth Oracle, Toni Carmine Salerno, nettbutikk, orakelkort

Sacred Earth Oracle


Orakelkort

Pris: 375 kroner


Sacred Earth er en stokk jeg kjenner godt. Den har fulgt meg i flere år, og jeg setter kjempestor pris på den.


Det første jeg må nevne er bildene. De er bare så vakre. Beyond belief!!! Og de er vakre på en måte som rører meg langt inn i sjelen. Kunstneren Helena Nelson-Reed er opptatt av arketyper og kollektiv bevissthet og er inspirert av blant annet Jung. Det merkes i bildene. De skildrer temaer, faser og tilstander som alle mennesker møter på sin utviklingsreise gjennom livet


Jeg husker jeg trengte tid til å bli venn med denne stokken i begynnelsen. Kanskje det nettopp var fordi kortene handler om tilstander. Det føltes uvant først. I dag er det dette jeg er mest glad for ved Sacred Earth. Disse kortene hjelper meg å se hva slags fase jeg befinner meg i og hva det jeg opplever på min indre og ytre reise egentlig handler om.

Boka som følger med har passe mye tekst, 1-2 sider til hvert kort. Nok til at jeg får mer å jobbe med i tillegg til bildene, men ikke så mye at jeg drukner i ord. Noen ganger føles teksten litt rotete. Jeg forstår ikke alt. Men det fins alltid, absolutt alltid, noe der som treffer blink og hjelper meg, åpner min forståelse. 


En spesiell ting med teksten i denne boka er at hvert enkelt kort knyttes opp mot et fenomen i naturen eller Jordens historie. Du behøver ikke lese dette for å ha utbytte av stokken, men jeg har mange ganger opplevd det som en berikelse. For det første har det utdypet min forståelse av meg selv. For det andre er innsikten som legges fram original og fascinerende i seg selv.


Sacred Earth ligner ingen annen stokk jeg kjenner verken i innhold eller uttrykk. Det er kanskje ikke denne du bør gå for hvis du bare vil eie en eneste stokk, men som del av en samling tror jeg du vil bli glad for at du har den. 45 kort + bok med 120 sider

ISBN 9781925538304

Utgitt i 2018

bottom of page