top of page


Referanser: Rosenmetoden

Jeg føler meg yrende forelsket, høy og ukrenkelig etter behandlingen. Og sulten, tørst og trøtt... og det er bra, da jobber det. Tusen takk for nydelig behandling!

Aline

Du hjalp meg virkelig over en kneik med den behandlingen du ga meg. Din ro, din tålmodighet og din stille og gode kjærlighet. TAKK.

Anne

Hva var forventningene mine til Rosen? ... Jeg vet ikke. Det jeg vet er at årene har gått. Og man prøver å finne det som kan passe til seg. Om det er for å lære mer om seg selv eller bare forstå seg selv litt bedre. Ikke alt funker for alle. Rosen derimot har gitt og gir meg noe. En uforklarlig, behagelig balanse som ikke har vært der tidligere, i både kropp og sinn. Jeg er ikke i tvil om at Rosen kan hjelpe for både det ene og det andre. Og spesielt når du får kombinasjonen av et godt rolig menneske som ønsker å hjelpe deg i det dype.

Daniel

Jeg føler at jeg får en indre ro og mindre smerter. Jeg anbefaler Ida på det sterkeste.

Hilde

Da jeg startet hos Ida Thorkildsen var jeg nærmest lammet av angst, både eksistensiell angst og ekstrem sosial angst etter mye påkjenninger i årenes løp. Livet hadde gått fullstendig i stå. Jeg fungerte ikke lenger, var totalt i forsvar og nummen av redsel.

Rosenmetoden fikk meg til å slappe av. Jeg følte meg trygg, og nettopp derfor kunne jeg bearbeide både nye og gamle traumer. Ting jeg hadde lagt lokk på i flere tiår. Den varsomme, men likevel kraftfulle virkningen av Rosenmetoden gjorde at jeg klarte å åpne opp og jobbe meg gjennom enormt mye og overraskende fort. Jeg trengte en behandling som jobbet slik at både kroppen og psyken hang med på samme tid. Og som porsjonerte det jeg skulle komme til å møte gradvis og i riktig tempo.


Like betydningsfullt for meg var møtet med Ida som person. Litt som jeg oppfatter Rosenterapi i seg selv; myk, tydelig og kraftfull. Ida møter folk med vennlighet og respekt. Hun er fintfølende og lyttende. Ida utfordret meg der hun visste jeg ville tåle det, så jeg kom meg gjennom tunge, tidvis svært vonde oppdagelser. Og hun tålte å møte det sammen med meg.


Jeg kan med hånden på hjertet si at Rosenmetoden og Ida har vært med på å forandre livet mitt. Nå går jeg fremtiden i møte på en helt ny måte. Det fineste av alt er at jeg er blitt nysgjerrig på livet igjen. Jeg er gladere, roligere og sterkere og føler meg bedre rustet til å gå veien videre. Jeg har tatt gode valg for fremtiden min, valg som var nødvendige for at jeg skal kunne ha det bra.

Kine

Tusen takk Ida for i dag, det her er så spennende. Takk for at du SER meg og for jobben du gjør.

Monica

Rosen oppleves som en gave, som å lande i kroppen og pusten på en myk og trygg måte. Det er en utforsking av det indre landskapet, et dypdykk inn til ulike fornemmelser, stemninger, følelser, farger eller bilder. Hver time er ulik. Det er likevel alltid noe å ta med seg fra timene hos Ida og du blir ivaretatt og møtt på beste måte. Anbefales på det varmeste!

Tove

bottom of page