Veiledning - innsikt - vekst

Inspirasjon til å leve


Om meg

Mitt navn er Ida Thorkildsen.

Helt fra jeg var barn har jeg vært opptatt av hva som fins på innsiden i oss mennesker. Den skjulte historien, alt det som ofte ikke synes fra utsiden. Følelsene og tankene. Erfaringene. Drømmene.

Jeg drives av en lengsel etter å forstå. Hva er vi mennesker, når alt kommer til alt? Og hvordan er det mulig å vokse som menneske og sjel?

Min læringsvei startet for mer enn 20 år siden med yoga og meditasjon. Etter noen år fant jeg astrologi, en fantastisk kilde til innsikt i menneskers energi, egenskaper, oppgaver og utfordringer. Astrologien hjelper oss å forstå, på et overordnet plan, hvem vi er som mennesker og hva slags problemstillinger vi er ment å utforske i dette livet. For meg ble det et stort skritt i retning av å akseptere meg selv. Horoskopet mitt viste jo at jeg er ment å være akkurat slik jeg er!

Samtidig er det ikke sånn at et horoskop er et statisk bilde. Det kanskje aller mest spennende med horoskopet er at det viser hvor vi har potensial for å vokse. Men hva er egentlig vekst, og hvordan skjer den? Er den noe vi kan skape eller legge til rette for med vår intensjon?  

I 2017 fant jeg Rosenmetoden. Jeg hadde lett i mange år etter noe som kunne kontakte og bevege alt det som lever dypt i vårt indre under lag av staffasje og glemsel. Noe som hadde kraft nok til å skape en virkelig endring. Og så fant jeg Rosen! Det fins sikkert mange veier til vekst, men der jeg står nå, så kjenner jeg at jeg er lykkelig over å ha funnet akkurat Rosen. Rosenmetoden er en terapiform, men samtidig en indre holdning som i seg selv er utrolig forløsende. En villighet til å gi rom for det som faktisk er sant. Den sanne deg. Og den sanne meg, i møte med deg. Dette rommet av aksept, trygghet og tillit som vi skaper og holder sammen, rommet av undring og søken... det rører meg langt inn i sjelen. Så enkelt, egentlig. Og samtidig så utrolig vakkert!

Jeg tror Rosenmetoden er noe av det fineste jeg har funnet i livet. Muligheten til å gi plass til meg selv stadig mer, først innvendig og siden i det ytre livet. Og muligheten til å gi større rom for andre også, andre slik de virkelig er.

En annen fin ting jeg har funnet er tarot. Eller, kort i det hele tatt, uansett type, orakel såvel som tarot. Jeg er ikke av dem som har direktelinje inni meg til andre dimensjoner, men når jeg bruker kort, så åpner det seg en form for kommunikasjon allikevel på tvers av tid og rom. Det har betydd kjempemasse for meg i Iivet mitt. Jeg får bekreftelser gjennom kortene på at jeg kan stole på følelsene mine, og det er viktig. Og jeg får hjelp til å se lenger og forstå litt mer av meg selv og livet og ta valg som ikke lukker, men åpner, valg som bringer meg framover.

Etter mange år med kort føler jeg meg trygg på at det alltid fins noen eller noe omkring meg som bryr seg om meg og ønsker at jeg skal ha det bra. Det fins noen eller noe rundt oss alle som jobber for og ønsker vårt beste. Alltid.  

Hvilket ikke betyr at livet føles enkelt. For leve må vi alle gjennom alle slags vær, storm og stille, flo og ebbe. Leve og oppleve, erfare og oppdage. Åpne oss videre, innover og utover, dypere og høyere for det som er mer. Mer i oss selv. Og mer i livet. En ting jeg har oppdaget gjennom Rosen er at det alltid fins flere rom!    

Og ellers... har jeg utdannelse i historie, litteratur og religionsvitenskap... er mor til to barn... har jobbet som hjelpepleier på sykehjem noen år og som selvstendig næringsdrivende mange år med egen butikk. Jeg elsker planter og dyr... er skolert i og har jobbet med Bachs blomsteressenser og fargeterapien Aura-Soma... liker å synge, skrive og å bare sitte og se på himmelen...

Men du, hvem er du?
 
Uansett hvem du er, så er du hjertelig velkommen til å jobbe med meg hvis det føles riktig.

Alt godt til deg fra meg, nå og for alltid!

Ida