top of page


Avslappende healingmassasje


Massasje hos meg er noe mer enn "bare" massasje. Jeg er utdannet velværemassør innen klassisk massasje, men jobber i tillegg med berøringsterapi og er vant til å forholde meg til det indre. Under massasjen ber jeg om healing fra kreftene rundt oss, tenner levende lys og bruker gode eteriske oljer. Som innledning og avslutning bruker jeg klokkespill.


En healingmassasje er en magisk stund. Den gir hvile, påfyll og en opplevelse av nærhet til sjelen.


 

Rosenmetoden, avspenning, Rosenterapi, Rosenterapeut, Ida Thorkildsen

Klassisk massasje

Klassisk massasje har røtter i Sverige og er en grundig og mild behandlingsform. Jeg kombinerer strykninger med dypere grep for å bearbeide muskler, hud og bindevev. 


Et av målene i klassisk massasje er avspenning. Blir jeg for hardhendt og teknisk, så lukker du deg, både fysisk og psykisk, og dette er ikke mitt mål. Massasje hos meg skal både føles god og gjøre godt i kroppen og sjelen. Derfor jobber jeg ikke bare med kraft, men også med finfølelse og nærvær. Når jeg ser pusten din åpne seg, ansiktet glattes og roser tre fram i kinnene, da vet jeg at hele du, både kroppen og sjelen, nyter godt av en legende avspenning - og det er da healing kan skje.   

Nærhet til deg selv

Massasje er utrolig viktig og godt. Noe i oss som vi ikke ofte har kontakt med kommer fram og åpner seg som en blomst. Det har med sansene å gjøre, og med trygghet, glede og fred. 


I hverdagen er det lett å glemme hvor mye slike stunder betyr. Vi er aktive og utadvendte, jobber og står på. Massasje åpner noe annet. På benken hos meg får du puste. Kjenne hender mot huden, få berøring og omsorg. Oppleve gode dufter og levende lys. Være i kroppen. Komme nær deg selv.


Jeg ser mennesker forvandles under en healingmassasje. Vi legger oss ned litt slitne og grå, men stiger opp med et eget lys omkring oss, avslappet og med varme hjerter. Vi får kontakt med noe viktig under massasjen, noe som lindrer og løfter, nærer og leger, og åpner oss helt inn i sjelen.

Healing

Ordet healing kan bety ulike ting. Jeg kaller massasjen jeg tilbyr for healingmassasje fordi den jobber med mer enn den fysiske kroppen. Energiene jeg fomidler er større, og målet er en indre balanse og åpning like mye som en ytre fysisk.

 

Før massasjen ber jeg om healing. Jeg ber om at du skal få den hjelp og de impulser du har bruk for i din utvikling som menneske og sjel. Dette gjør jeg fra den dagen du bestiller.


Behandlingsrommet mitt i Gamlebyen har god energi. Rett utenfor ligger elva og vollen, og selve rommet er vakkert og lunt. Det fins krystaller i rommet, og jeg bruker en nærende, økologisk olivenolje iblandet gode eteriske oljer til å massere med. Jeg tenner også levende lys. På den måten blir naturens legende krefter en del av healingmassasjen.

Det første jeg gjør under massasjen er å svøpe deg inn med toner. Lyd kan både åpne og heale, så jeg starter med klokkespill. Tonene åpner et hellig rom. Hvis du ønsker det, kan jeg kombinere massasje med syngeboller. Da spiller jeg på boller av bergkrystall, enten rundt deg eller rett på kroppen. Kombinasjonen av berøring og lyd kan være fullstendig magisk.


Iblant kommer det følelser under massasjen. Det kan være minner, tårer eller latter... og du skal vite at det er fullstendig ok. Jeg er praksis-student i Rosenmetoden og vant til å jobbe med følelser, så hos meg er det rom for hele deg.


Når massasjen er over, lukker jeg det hellige rommet på samme måte som jeg åpnet det med toner fra klokkespill. Jeg takker for en magisk stund og for alt og alle som har tatt del.

Bestille healingmassasje:


976 70 784, gjerne sms


700; for 60 minutter, 1000; for 90 minutter

Mine kvalifikasjoner

Jeg er utdannet velværemassør i svensk / klassisk massasje fra Axelssons Body Work School og tilbyr avslappende massasje som gjør godt for kropp og sjel. Jeg jobber ikke med behandling av sykdom eller skader, men med en generelt vitaliserende og åpnende massasje. 


Ved siden av massasjeutdannelsen er jeg praktiserende student i berøringsterapien Rosenmetoden. Jeg har også utdannelse og erfaring innen farger, lyd og planter i healingarbeid. 


Jeg har taushetsplikt.


bottom of page