top of page

Lydreiser og lydbad med syngeboller i bergkrystall:


Avspenning og healing


Lyd kan heale. Velkommen til klangbad  og guidede meditasjoner med lyd hos meg i Gamlebyen! Jeg bruker syngeboller, klokkespill, regnstav, maracas, tingsha og iblant min egen stemme. Lydbildet er variert og levende, og du får en dyp og velgjørende avspenning. 


Hvis du ønsker det, kan jeg bruke lyd i behandling også, for eksempel i kombinasjon med healingmassasje eller før en behandling med Rosenmetoden. Da velger jeg syngeboller etter ditt behov og plasserer dem omkring deg eller rett på kroppen. Lyd kan nå dypt inn og heale.


Ta kontakt hvis du ønsker konsert eller guidet meditasjon med lyd til et privat arrangement!
Neste klangbad med syngeboller blir onsdag 15. februar


Tema: Å våge ditt neste skritt


Onsdag 15. februar klokka 18.00 - ca 19.30

Vollmesterboligen, Voldgaten 97 i Gamlebyen

Pris 250; (vipps eller kontant)

Påmelding med SMS til 976 70 784


Denne kvelden er for deg som vet at det er noe du ønsker eller lengter etter, men som også kjenner på frykt. Vi begynner med en stund i fellesskap hvor vi oppretter feltet sammen. Så finner du matten hvor du skal ligge, pakker deg inn i pleddet og lar lyden føre deg innover. Hva slags skritt er det du lengter etter å ta? Hva er du redd for, hva holder deg tilbake? Sammen overgir vi frykten og åpner oss for healing gjennom lyd. Til slutt inviterer jeg til deling. Du får mulighet til å uttrykke din opplevelse og oppleve at dette kan heale. Om du vil dele er opp til hver enkelt, men vi forplikter oss alle til å ikke bringe videre det som blir delt.


Ullmatte, pute og pledd ligger klar når du kommer. Si fra hvis du heller vil ha stol.


Hjertelig velkommen!!!


Bollene jeg spiller er av ren bergkrystall, en av dem har også rosenkvarts i seg. Bergkrystall healer på alle nivåer og formidler det rene lys. Rosenkvarts er en healer for hjertet. Disse egenskapene klinger med i vibrasjonene bollene skaper.


Alle mine syngeboller er stemt etter A=432 Hz. Denne frekvensen sies å være grunntonen i all skapelse. Det er en harmonisk skala som bringer oss i samklang med livets puls.


Personlig føler jeg at bollene formidler noe himmelsk. Klangen løfter sinnet og åpner hjertet for tillit, fortrøstning og fred.  

Med lyd kan forandring skje raskt. Du kan legge deg ned med tungt hjerte og etter en kort stund føle deg fredfull og lett. De fleste går inn i en dyp og velgjørende avspenning. Noen kjenner at lyden jobber fysisk i kroppen, andre at den åpner for følelser. Det kan også komme bilder eller beskjeder fra ditt indre. 


I tillegg til bollene bruker jeg klokkespill, blant annet de fantastisk skjønne Zaphir som du finner i nettbutikken min. Jeg bruker regnstav,  tingsha og iblant min egen stemme.

Klangbad og lydreiser med syngeboller

En stund av skjønnhet og ro hvor klangen av krystallboller, klokkespill, regnstav m.m. tar deg med på en indre reise.


Ullmatte, pute og pledd til alle. Gi beskjed hvis du ønsker stol.   


Sted: Mitt behandlingsrom i Gamlebyen

Varighet: Ca 60 minutter

Pris: 250;


Neste lydmeditasjon er onsdag 15. februar kl. 18.00 

Lyst på en privat konsert eller meditasjon?

Kontakt meg hvis du ønsker konsert eller meditasjon med syngeboller til et privat arrangement. Events, feiringer, vernissage, bryllup, minnesamvær...  


Ønsker du en guidet meditasjon, så tilpasser jeg tema og innhold.


Pris på forespørsel. 


(Bildet er fra et utdrikningslag på Vinderen i Oslo.)

bottom of page