Ida Thorkildsen

Inspirasjon til å leve

Lydmeditasjon

Jeg inviterer til lydmeditasjon hos Lille Kjørboe i Gamlebyen i Fredrikstad med noen ukers mellomrom. Nyt klangenes skjønnhet, synk innover og flyt med inn i en guidet indre reise mens jeg spiller på mine 7 krystallsyngeboller og 2 vindspill. Dette er en vakker og rogivende opplevelse som gir påfyll for hjerte og sjel!!!


Høstens lydmeditasjoner:

- Fredag 4. desember kl. 12.00 - 13.00 - FULLT


Sted: Lille Kjørboe i Gamlebyen i Fredrikstad https://lillekjorboehelse.net

Pris: 150 kroner

Betaling: Kontant eller vipps

Påmelding: Til meg med sms, mail eller telefon


Du får låne meditasjonsstol hos Lille Kjørboe, men ta med pledd selv. Hvis du vil ligge ned, må du også ha med matte. Om krystallboller & lyd

Lyd er en effektiv måte å påvirke oss selv på. Forandring skjer fort. Det kan skje at du legger deg ned full av mismot og stiger opp igjen som et nytt menneske etter bare noen minutter med krystallboller. Klangene renser, healer og fornyer tilgangen til grunntonen av tillit, glede, godhet og fred som vi alle egentlig har inni oss. Det er som om skyene som skygget for vårt indre får hjelp til å løses opp. Magisk!


Krystallboller påvirker energien i rom og hus også. Det samme skjer her som i oss mennesker: Det tunge løses opp og en lys, lett, kjærlighetsfull og åpen energi trer fram i stedet.

 

Krystallsyngeboller lages av bergkrystall, eventuelt iblandet andre typer stein som rosenkvarts eller ametyst. Lyden er bare helt utrolig vakker. Selv føler jeg at det åpner seg vei inn til noe rent og kjærlighetsfullt i meg når jeg lytter til krystallsyngeboller. Klangene føles som himmelen selv, fulle av lys, og jeg blir lykkelig og fredelig til sinns av å høre på dem.

Noe så nydelig som dette vil jeg så klart gjerne dele med hele verden!

Ønsker du å leie meg for en privat lydmeditasjon eller konsert, så ta gjerne kontakt.